Yhteisövoima Toimintatapamme Koulutuspalvelumme Palvelumme työyhteisöille Yhteisöstrategian kehittäminen Asiakkaamme Yhteydenottolomake Yhteystiedot

Asiakkaamme

Olemme erikoistuneet yhteisöjen johtamisen kehittämiseen ja työyhteisöjen valmennukseen.

Asiakkainamme on/on ollut kymmeniä yksiköitä erilaisista organisaatioista: etenkin kuntaorganisaatioista, valtionhallinnon yksiköistä, ja myös kolmannen sektorin organisaatioita sekä yrityksiä. Asiakkailtamme saatu palaute on ollut erittäin hyvää ja tekemämme työ on koettu tuloksellisena.

Koulutusohjelmamme ovat saaneet erinomaisen palautteen.

Liiderinä kuntaorganisaatiossa/palveluorganisaatiossa- koulutusohjelman osallistujapalaute on huipputasoa; toteutettujen koulutusohjelmien palautekeskiarvo on ollut kiitettävä

Esimies työnantajan edustajana – koulutuspäivä on yksinkertaisesti "must" kaikille esimiehille. Näin sanovat koulutuksen läpikäyneet esimiehet sekä henkilöstöhallinnon edustajat.

Työyhteisötaidot - vastuullisen vaikuttamisen valmennus on saanut kiitosta ja erittäin hyvää palautetta sekä siihen osallistuneilta työntekijöiltä että esimieskunnan edustajilta.

 

Leena Ojala
Tuusulan kunnan
henkilöstön kehittämispäällikkö
Leena Ojala

Esimies työnantajan edustajana- koulutusteema

”Koulutuspäivä sisältää keskeiset asiat esimiestyön kannalta, ja siksi kunnan tavoitteena on, että kaikki esimiehet käyvät tämän koulutuksen.”

Mervi Korko
Järvenpään kaupunginkirjaston varajohtaja
Mervi Korko

Liiderikoulutus

”Liiderikoulutus on auttanut tiedostamaan esimiesaseman merkityksen. Jokaisen aloittelevan esimiehen tulisi läpikäydä tämä koulutus, koska se antaa varmuutta esimiestyöhön."