Yhteisövoima Toimintatapamme Koulutuspalvelumme Palvelumme työyhteisöille Yhteisöstrategian kehittäminen Asiakkaamme Yhteydenottolomake Yhteystiedot

Kehittämisen iloa ja koulutuksen laatua!

Visiomme on: Yhteisövoima on yhteisöjen uudistavan johtamisen ja kehittämisen tunnettu huippuasiantuntija.

Toimimme johdon kumppaneina kehittämistavoitteiden saavuttamiseksi rakentavalla tavalla - olemme mukana synnyttämässä oivalluksia, esittämässä kriittisiä kysymyksiä ja jakamassa omaa tietoamme ja kokemustamme.

Luotettavuus ja luottamuksellisuus ovat keskeisiä toimintaperiaatteitamme. Toimimme asiakaslähtöisesti sekä eettisiä normeja noudattaen kaikissa ryhmätilanteissa ja asiakaskontakteissa.

Otamme aina huomioon asiakkaittemme yksilölliset tarpeet sekä kunkin yhteisön ja ryhmän lähtökohdat rakentaessamme valmennusta ja valitessamme kehittämismenetelmiä. Valmennusohjelmamme ohjaavat osallistuvaan oppimiseen, jota tuemme yksilöllisesti.

Yhteisön yhteisövoima on löydettävä ja sytytettävä!

Yhteisövoimansa löytänyt yhteisö tekee tulosta ja voi hyvin sekä löytää uudet luovat ratkaisut kehittymishaasteisiin. Kiinnitämme työssämme erityisesti huomiota yhteisövoiman syntyyn vaikuttaviin tekijöihin, joita painotamme myös muissa palveluissamme.

Tietomme ja taitomme yhteisövoiman syntymisestä pohjautuu alan tutkimukseen, kirjallisuuteen ja kokemukseen yhteisöjen toiminnasta.